HIIT

 HIIT (high-intensity interval training)

El HIIT és un entrenament intrevàl·lic d'alta intensitat, bàsicament anem intercalant intervalas de temps curts en els que treballem a intensitat màxima amb intervals un poc més llargs de desacans. Un exemple pot ser algo tan senzill com realitzar un sprint durant un minut i després descansar un minut i mig, fent açò tres, quatre o les vegadaes que siguem capços ja se podria considerar un HIIT.

  • El HIIT te permiteix minimitzar els beneficis d'una sessió que milloren significativament la capacitat del deportista en molt poc temps. És a dir, es consegueixen beneficis en entrenaments que no porten molt de temps. A més, aquest entrenament HIIT principalement s'utlitza per a la pèrduda de grassa, pero si s'adapta a un profesional, fa que aumente la seua massa muscular. I per lo tant aquest entrenament millora el metabolisme, mantenent la pèrduda de grasa encara hores després de haber-lo realitzat.
  • No obstant, el HIIT pot provocar un desgast mental per fatiga, ja que este entrenament no está fet per a tot el món i se te que estar mentalitzat psicològicament de què requereix un gran esforç i un descans de calitat.

  • El nostre entrenament HIIT s'ha basat en 10 exercicis començant entrenan els braços després el tronc i finalemt les cames. Estos exercicis tenen una duració de 30s amb 10s de descans.

Ací podeu veure el nostre entrenament HIIT:

https://www.youtube.com/watch?v=G86UtakDC2o


Comentarios

Entradas populares de este blog

¡SE ACABÓ!

SESIÓN DE TRABAJO EN LA PLAYA

SALIDA BARRANC DEL DIABLE😈